Welkom!

Goedzittende lingerie is ontzettend belangrijk. En natuurlijk mag het er ook goed uitzien! Daarom zorgen we voor een goede balans tussen  collecties, merken en modellen die het hele jaar te krijgen zijn en bijzondere seizoenscollecties.

We vinden het belangrijk dat je met de juiste BH naar huis gaat. Naast de maat opnemen adviseren we je graag welke pasvorm en modellen geschikt voor je zijn. En willen we graag van je weten wat je persoonlijke wensen zijn. Zo zit jouw perfecte BH er altijd bij!

Even voorstellen:

MEY!

De meeste indruk maakt ondermode niet op anderen, maar op jezelf. Dat is waar Mey voor staat. Wie Mey op het lichaam draagt, draag  een glimlach op het gezicht. Want of het nou dessous, ondermode voor overdag of 's nachts betreft, bodywear van Mey is gemaakt om je goed in te voelen. Niet alleen wanneer het gaat om topkwaliteit, innovatieve materialen en altijd nieuwe, aantrekkelijke designs, maar ook met het oog op sociale verantwoording en duurzame productie. Een goed gevoel, dat je aan is te zien. Niet pas op het tweede gezicht.

de merken

Lingerie
Naast BH's en complete setjes lingerie hebben wij ook basisondergoed van onder andere Ten Cate, Schiesser, Sloggi en Mey in allerlei modellen en materialen. Van een katoenen basic tot de nieuwste micro vezel!

Triumph · Sloggi · Maidenform · Mey · Chantelle  · Felina · Lingadore · DKNY · Skiny

Beenmode
Onder een mooie jurk of rok is beenmode natuurlijk ook belangrijk. Ieder seizoen vindt je nieuwe kleuren, prints en materialen in de mooiste merken panty's en beenmode:

Oroblu · Marianne · Marc marcs 

Nachtkleding
Een goede dag begint met een goede nacht. Dan is prettige nachtkleding belangrijk. We hebben de volgende merken voor je:

Mey · Pastunette · Skiny · Essenza · Comtessa ·  Pastunette DeLuxe · Lingadore  · Ten Cate