Welkom!

Goedzittende lingerie is ontzettend belangrijk. En daarnaast mag het er natuurlijk ook goed uitzien. Daarom hebben we een uitgekiende collectie merken en modellen die het hele jaar te krijgen zijn. Zo zit jouw perfecte BH er altijd bij. Daarnaast bieden we ook bijzondere seizoenscollecties. Opvallend door mooie kleuren en bijzondere materialen.

We vinden het heel belangrijk dat je met de juiste BH naar huis gaat. Daarom helpen we graag! Naast de maat opnemen adviseren we je graag welke pasvorm en modellen geschikt voor je zijn.

Daarnaast hebben we een mooie collectie shapewear met verschillende oplossingen om je figuur te ondersteunen en te accentueren. 

 

Nieuw dit seizoen: Dacapo!

We zijn steeds op zoek naar een zo sterk mogelijk assortiment lingerie. Speciaal voor de vollere cup en grotere omvangsmaat stellen we Dacapo aan je voor. Bijzonder zijn de kwaliteit en afwerking van de setjes. Met aandacht gemaakt!

de merken

Triumph · Sloggi · Maidenform · Mey · Chantelle ·  Dacapo  · Felina · Lingadore · DKNY

Naast BH's en complete setjes lingerie hebben wij ook basisondergoed van onder andere Ten Cate, Schiesser, Sloggi en Mey in allerlei modellen en materialen. Van een katoenen basic tot de nieuwste micro vezel!

Onder een mooie jurk of rok is beenmode natuurlijk ook belangrijk. Ieder seizoen vindt je nieuwe kleuren, prints en materialen in de mooiste merken panty's en beenmode:

Oroblu · Marianne · Marc marcs · Xpoos

Verder vind je bij ons  shapewear, sportswear en homewear.