De kleur:

Dé kleur voor dit seizoen is… cognac! Deze warme, rijke kleur vormt een mooie basis om te combineren. Koele kleuren en uni kledingstukken zorgen voor rust in je combi, terwijl een mooie print of dessin je outfit ook helemaal af maakt!

Mag het een dessin zijn? De inspiratie voor kleuren hebben we gevonden in de Aziatische keuken. Veel kruiden hebben een prachtig warme kleur en kunnen goed onderling gecombineerd worden.  Voeg deze kleuren naar smaak toe aan je outfit en spice it up!

 

Spice it up


meet the new brown


mix & match

 

Hét item:

Het meest bijzondere item dit seizoen is de broek. Nou ja, broek? Pantalon, joggpant, culotte, jeans bandplooibroek of corduroy. Je kan er alle kanten mee uit. Een pantalon mag gecombineerd worden met een prachtige trui. Veel jeans hebben mooie details zoals een bies, bijzondere wash of extra ritsje. En natuurlijk zien we de broek ook als onderdeel van het damespak!

Kom voor 29 september langs en krijg 10 euro voordeel op de nieuwe damesmodecollectie bij besteding vanaf 75 euro!

De actie is geldig tot en met 28 september 2019. De actie is alleen  geldig op de nieuwe damesmodecollectie. De actie kan niet gecombineerd worden met andere acties. De actie is eenmalig en geldt 1x per plant. De actie is alleen geldig in de winkel  en bij minimale besteding vanaf 75 euro.